بريوات بالفطر والجبن

ناخدو شمبنيون( مشروم )  نقطعه رقيق و نشحره ف زبدة نضيف بصلة مقطعة  رقيق  وقزبورو شوية ثوم و ونضيف  فالاخير فروماج  ( جبنة) كيري أواي نوع جبن  و نحشي  بريوات    بصحة والراح نتمنى تعجبكم لوصفة

المكونات 

ورق بسطيلة  او عجينة السمبوسك
 +فطر (مشروم) 
+بصل
 +قزبرة
+ثومة 
+جبن  اي نوع سواء المخصص للساندوتش او المربعات
نقوم بقطع الفطر قطع صغيرة جدا ونقوم بتشويحه مع شوية زبدة وبصل مقطع صغير وثوم ونضيف الجبن.
بعدما ما تبرد  نحشي ورق البسطيلة  او عجينة السمبوسك.
وتقلى في زيت سخونة او تطهى في فرن
صحة وهناء

Commentaires